Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SIILO KANAVAN PODCASTEJA

TUU MUKKAAN sarjassa nuoret käyvät yhdessä tekemässä erilaisia uusia mielenkiintoisia juttuja ja kertovat näistä vierailuistaan podcastissa.

 

BWOGON PÄIVÄKIRJA on podcast oululaisen nuoren miehen näkemyksistä ja mielipiteistä.

 

JUTTUTUOKIO PODCAST on ohjelma, jossa Oona pureutuu monenlaisiin tärkeisiin asioihin.

VERTAISTARINAT on sarja tarinoita, jotka ovat syntyneet  aidosta elämästä. Vertaistarinoita on luotu Lähiöinnostajat -hankkeen kautta. Vertaistarinoita voi lukea osoitteesta puokkari.fi

 

PODCASTIN PERUSTEET on podcast-sarja, siitä miten tehdään hyvä podcast. Jussi Alaraasakan ja Sami Hännisen isännöimä sarja koostuu seitsemästä jaksosta, joissa käydään läpi 23 erilaista niksiä, joiden avulla saat kaiken irti podcasteistasi. Uusi jakso ilmestyy torstaisin.

SIILO KANAVAN PODCASTIT

HMT Mielenterveys-podcast

Hyvän mielen talon yhteisötyöntekijä Oona aloitti yhteistyössä kokemusasiantuntijoiden kanssa mielenterveydestä kertovan podcastsarjan. Jaksojen tarkoituksena on antaa vertaistukea niille, ketkä ovat käyneet samankaltaisia asioita läpi.

Tuu mukkaan

Siilo-kanavalla käynnistyy uusi Tuu mukkaan podcast. 

Tuu mukkaan projektissa nuoret käyvät yhdessä tekemässä erilaisia uusia mielenkiintoisia juttuja ja kertovat näistä vierailuistaan podcastissa. Lisäksi podcastissa käsitellään asioita, jotka ovat merkityksellisiä nuorille.

Anoreksian varjo

Elmiira Rajaniemen tuottamassa podcastissa on vieraana hänen ystävänsä Heini, joka on sairastanut anoreksiaa yli kymmenen vuotta. Heini jakaa tarinansa auttaakseen muita anoreksiasta kärsiviä.

Lasane! -haastattelu 

Lasane! -bändin haastattelu. Haastattelu on äänitetty bändin treenikämpällä ja osa siitä esitettiin Siilo-kanava LIVE! livestreamin inserttinä.
Monikameralivestream Lasane!:n treenikseltä tehtiin la 6.3.2021 ja sen voi katsoa osoitteeesta: youtu.be/DG3Uha6dKvo

Lasane! on oululainen punkrockbändi, joka on julkaissut neljä albumia.

Bwogon päiväkirja

Bwogo on 13-vuotias oululainen nuorimies, joka kertoo ajatuksiaan tässä podcastissa.

Juttutuokio podcast 

Juttutuokio podcast on ohjelma, jossa Oona pureutuu monenlaisiin tärkeisiin asioihin.

Vertaistarinat

Vertaistarinat ovat Puokkarin Nuokkarin luoma konsepti, jossa tarinat toimivat voimaa tuovana elementtinä niin kertojalle kuin kuulijallekin. Vertaistarinat on tuotettu ääniteokseksi Siilo-kanavan toimesta. Vertaistarinoita voi lukea osoitteesta puokkari.fi

 

 

Podcastin perusteet

Podcastin perusteet on podcast-sarja, siitä miten tehdään hyvä podcast.

Jussi Alaraasakan ja Sami Hännisen isännöimä sarja koostuu seitsemästä jaksosta, joissa käydään läpi 23 erilaista niksiä, joiden avulla saat kaiken irti podcasteistasi.