VIDEOT

Siilo-kanavan ohjelmasarjoja:

KKE – keskustellaan kulttuurista ja elämästä on keskusteluohjelma, jossa tuodaan esille eri kulttuurin kentän toimijoita, toteutustapoja sekä ihmisiä näiden takaa.

KERRON on sarja, jonka tarkoitus on tuoda ihmisten kokemuksia esille, jotta ymmärtäisimme paremmin toinen toisiamme. 

EVENT STALKER sarjassa piipahdetaan erilaisiin alueellisiin tapahtumiin ja kuullaan niissä vierailevien ihmisten ajatuksia.

Siilo-kanavan videot:

Siilo-kanavan Vlogi nro 1: Pelastetaan Klovni Sebastianin livestriimit

Koronaepidemia on aiheuttanut poikkeuksellisen tilanteen ja poikkeukselliset ajat vaativat yhteen hiileen puhaltamista. Kulttuurivoimalan Sami ja Petteri kävivät auttamassa Klovni Sebastiania, jotta hän saa livestriimin toimimaan ja pystyy tekemään liveshown verkkoon. 

Siilo-kanava käynnistää tällä ohjelmalla uuden sarjansa,joka tulee sisältämään vlogeja. Siilo-kanavalle vlogeja voi tuottaa kuka vain. Siilo-kanavalle voi lähettää ohjelmaideoita tai vaikka valmiita ohjelmia osoitteeseen siilo-kanava@kulttuurivoimala.fi. Pidäthän huolen, että videosi eivät sisällä ketään loukkaavaa materiaalia.

 

KKE: Mielipaletti -toiminta 

Tässä KKE:ssa vieraina ovat Hyvän mielen talon Mielipaletti -toiminnan työntekijät Katri Aaltio ja Ella Sohlo. He kävivät kertomassa Mielipaletti -toiminnasta, jossa mielen hyvinvointia tuetaan taide- ja luontolähtöisten menetelmien kautta.

Oulu Dance Hack 2019 – Body of Light

Oulu Dance Hack on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa taiteilijoita ympäri maailmaa Ouluun tutkimaan tanssin ja teknologian yhteyksiä. Syksyllä 2019 viiden päivän aikana toteuteutetuissa työpajoissa taiteilijat loivat installaatioita ja esityksiä käyttäen apunaan paikallisten valoalan yritysten tuotteita. Työpajojen tulokset nähtiin osana Lumo-valofestivaalia Oulun taidemuseolla.

KKE: Utopia-tapahtuma

Tässä KKE:ssa Inka Koutaniemi ja Santtu Keränen kävivät kertomassa Utopia-tapahtuman järjestämisestä. Utopia järjestettiin Oulussa keväällä 2019. Tapahtuma oli osa Oulu Urban Culture -yhdistyksen Urbaanit mahdollisuudet -hankkeen toimintaa.

Event Stalker: Titta på Tuira goes Christmas

Terveisiä Tuirasta! Event Stalker vieraili Titta på Tuira Goes Christmas -joulutapahtumassa, joka järjestettiin vanhassa idyllisessä ylilääkärin talossa Tuiranpuistossa. Tässä jaksossa kuullaan millainen paikka vuoden 2019 kaupunginosaksi valittu Tuira on ja myös mitä muutoksia tuiralaiset toivoisivat, jotta alueesta saataisiin vieläkin viihtyisämpi.

Event Stalker: Toppilan Tohinat

Toppilassa järjestettiin Halloween-teemainen Toppilan Tohinat -tapahtuma lokakuun lopussa. Event Stalker -ohjelma näyttää tapahtuman tunnelmia ja tuo esille Toppilan asukkaiden ajatuksia asuinalueestaan ja Toppilan Tohinat -tapahtumasta.

Siilo-kanavan esittely

Siilo-kanavan toimituskunnan jäsenet kertovat mikä on Siilo-kanava, miten se toimii ja mitä ajatuksia se heissä herättää.

KKE: Vesa Ilola, Lähiöinnostajat-hanke

Tässä KKE-sarjan jaksossa Lähiöinnostajat-hankkeen vetäjä Vesa Ilola kertoo Vertaistarinoista sekä mitä muuta kuuluu Puolivälinkankaalla vaikuttavalle hankkeelle.

Kerron: Yksinäisyys

Tässä Kerron-sarjan jaksossa aiheena on yksinäisyys.
Oululainen Harri Paavola kertoo miltä yksinäisyys hänestä tuntuu ja missä muodoissa se näyttäytyy hänen elämässään.

Kerron: Toimettomuus

Tässä Kerron-sarjan jaksossa Mitja Rainio kertoo kuinka toimettomuus tuli hänen elämäänsä ja mitä hänen kohdallaan tarvittiin siitä pois pääsemiseksi.

SIILO-KANAVA

Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry
Paalikatu 3, 90520 Oulu
siilo-kanava(at)kulttuurivoimala.fi
+358 40 184 2111

© SIILO-KANAVA 2019